miercuri, 17 august 2011

Viola Davis


Davis sa nascut la ferma bunicii sale din St Matthews, Carolina de Sud, fiica Mariei şi a lui Dan Davis, pe data de 11 august 1965. Familia ei s-a mutat la Central Falls, Rhode Island, atunci când ea a fost doua luni.

Viola Davis credite în parte, implicarea ei în domeniul artelor, la Alma Mater ei, Central Falls Liceul pentru dragostea ei de a acţiona etapa.

Davis specializat în teatru la Colegiul Rhode Island, a absolvit in 1988; in 2002 ea a primit un doctorat onorific în Arte Frumoase de la colegiu ei implicaţii în sus Bound şi Servicii Suport pentru studenti au fost paşi importanţi în dezvoltarea ei academice şi sociale ..  ca un adolescent, talentul lui Davis a fost recunoscut de Bernard Masterson atunci când, în calitate de director al Şcolii Tinerilor pentru al artei spectacolului în Rhode Island, el a acordat o bursă Davis în acest program. [necesită citare]

Ea a participat, de asemenea, Juilliard School timp de patru ani, care caracterizează experienţa ca o "dezordine fierbinte":

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu